dan.iel Napisano 21 Listopad 2011 Autor Napisano 21 Listopad 2011 owy dziwny, mosiężny przedmiocik wyszedł w polu. przestrzeń między ściankami wypełniona uszczelnieniem(?) przypominającym zbutwiałą tekturę. całość mocno zaśniedziała, stąd nie mam pewności, czy wystający pręcik nie jest w rzeczywistości rurką.
dan.iel Napisano 21 Listopad 2011 Autor Napisano 21 Listopad 2011 owy dziwny, mosiężny przedmiocik wyszedł w polu. przestrzeń między ściankami wypełniona uszczelnieniem(?) przypominającym zbutwiałą tekturę. całość mocno zaśniedziała, stąd nie mam pewności, czy wystający pręcik nie jest w rzeczywistości rurką.
lew_1988 Napisano 21 Listopad 2011 Napisano 21 Listopad 2011 http://pl.wikipedia.org/wiki/Nab%C3%B3j_Lefaucheux_%28trzpieniowy%29
Pytanie
dan.iel
owy dziwny, mosiężny przedmiocik wyszedł w polu. przestrzeń między ściankami wypełniona uszczelnieniem(?) przypominającym zbutwiałą tekturę. całość mocno zaśniedziała, stąd nie mam pewności, czy wystający pręcik nie jest w rzeczywistości rurką.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.