ShermanPhoto Napisano 17 Listopad 2011 Autor Share Napisano 17 Listopad 2011 Der Adler, Die Wermacht, Wiener Multierte i wiele wiele innych wręcz setki... interesuje mnie w zasadzie jaką one mają wartość po za moją sentymentalna do nich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 17 Listopad 2011 Share Napisano 17 Listopad 2011 Jaką wartośc? Na pewno historyczną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShermanPhoto Napisano 17 Listopad 2011 Autor Share Napisano 17 Listopad 2011 owszem ale tak z ciekawości chciałbym wiedziec czy sa ludzie ktorzy chceliby kupic takowe gazety a jesli tak to ile one moga kosztowac? (nie zamierzam ich sprzedawac - po prostu chce wiedziec ile w tych gazetach jest pieniędzy:P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sōji Okita Napisano 17 Listopad 2011 Share Napisano 17 Listopad 2011 Gazety o tej tematyce są mile widziane na pewnym serwisie ;-) Zbywalność też jest nie najgorsza. Ceny w zależności od stanu, tematyki, roku wydania oscylują od 15 złotych w górę za egzemplarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sōji Okita Napisano 17 Listopad 2011 Share Napisano 17 Listopad 2011 Przykładowa aukcja Adlera;http://allegro.pl/luftwaffe-der-adler-heft-9-1944-i1928196934.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 17 Listopad 2011 Share Napisano 17 Listopad 2011 Nikt nie licytuje, bądź pierwszy!18 godz. do końca (18 listopad, 15:10) Jak kupować?Aktualna cena30 złTwoja oferta złWartośc historyczna jak mówię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShermanPhoto Napisano 17 Listopad 2011 Autor Share Napisano 17 Listopad 2011 własnie przez to ze mam wielki sentyment do nich to chyba ich nie sprzedam mimo ze wiele egzemplarzy mam podwójnych... jednak najwieksza zaplata bedzie dla mnie gdy komus sie pochwale a on powie ze sa piekne:P hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 17 Listopad 2011 Share Napisano 17 Listopad 2011 Papier nie jest w cenie,chyba że jakieś książki w skórze poniżej 1850r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziku Napisano 21 Styczeń 2012 Share Napisano 21 Styczeń 2012 Witam.Fenomenalne gazetki. Jak Pan chce to moge Panu pomoc je wycenic.Zbieram gazetki niemieckie juz od 5 lat i troche wiedzy juz o nich mam. Moja stronka internetowa to (www.wartimepress.com).Jakby Pan mogl wyslac grupowe zdjecie samych okladek na moj email (twojsekret@op.pl) to moge dokladnie ustalic ich wartosc.Pozdrawiam, Irek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.