mates_chmk Napisano 15 Listopad 2011 Autor Share Napisano 15 Listopad 2011 witam.Mam prośbe..moczyłem kilka dni tą monete w wodzie utlenionej inie wiem czy jeszcze ją moczyć?czy dać sobie spokój i nie liczyć juz na lepsze efekty? nie chce jej zniszczyć.Na rew. z dnia na dzień są widoczne efekty ale na tej na tym zdjęciu nie za specjalnie...a moze jeszcze perhydrol coś pomoże??dzieki za wszelkie uwagi i rady.Pooozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mates_chmk Napisano 15 Listopad 2011 Autor Share Napisano 15 Listopad 2011 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mates_chmk Napisano 15 Listopad 2011 Autor Share Napisano 15 Listopad 2011 rew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 15 Listopad 2011 Share Napisano 15 Listopad 2011 Zostaw... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 15 Listopad 2011 Share Napisano 15 Listopad 2011 Perhydrol to nic więcej jak stężenie 10% wody utlenionej czyli trawienie będzie 10 krotnie szybsze.Musisz uważac żeby nie przesłodzic". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popcorn65 Napisano 15 Listopad 2011 Share Napisano 15 Listopad 2011 Z pod patynki widać goły metal więc perhydrol może różnie zadziałać. Proponuję delikatnie przetrzeć szczoteczką do zębów i zakonserwować parafinką.Pzdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mates_chmk Napisano 15 Listopad 2011 Autor Share Napisano 15 Listopad 2011 ok wielkie dzieki,a gdzie mozna kupic parafine??czy sa jeszcze jakies inne dobre sposoby konserwacji??pooozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.