Skocz do zawartości

Siedlce, Monetki ?

dv6000

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam. Poszukuję chętnych ludzi do udzielenia informacji na temat gdzie w okolicach Siedlec można znaleźć monetki z okresu starszego niż 1900. Jeśli ktoś się zdecyduje mi pomóc, to z góry bardzo dziękuję, jak nie chcecie pisać na forum to można na PW. Pozdrawiam :) w Siedlcach będę tylko przejazdem na parę dni więc bym gdzieś wyskoczył na 2 godzinki pogrzebać tak jednorazowo, więc całego terenu i tak nie przekopie.
Napisano
Wymolestowałeś ode mnie na PS dwa miejsca na monetki pod Siedlcami skoro będziesz wyskakiwał tylko na dwie godziny to tego co ci już podesłałem nie przerobisz a co dopiero więcej ;)
Napisano
Ja ostatnio byłem na polu na trzy fajerki chodziliśmy wychodziło Księstwo Warszawskie, srebra Poniatowskiego a borat nie wyszedł żaden byliśmy delikatnie zaskoczeni ;)
morro1980 się nie bulwersuj ja na monarchę wykopków nie mam zamiaru awansować ale jakieś osiągnięcia to się ma ;)
Napisano
jak dzieci....

Lepiej się przyznać kto dziś orał pod Bojmiem i w okolicy?
Widziałem to samo auto w dwóch miejscach nie wypierać się:):):)
Napisano
kolego tropiciel13 kolega myśli że ktoś tak palnie na forum taki namiar ;))) po 7 dniach to miejsce wyglądało by jak Księrzyc same kratery i n zasianym i na ugorze a potem pzez następne lata własciciele ziemscy gnali by z Motykami każdego co by zobczyli.

Wienc powodzenia w szukaniu ,ale samemu .Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie