Gniewkos Napisano 11 Listopad 2011 Autor Napisano 11 Listopad 2011 witamczy ktoś jest w stanie po tych zdjęciach powiedzieć co to za medal lub coś innegomam możliwość to kupić inne fotki może będę miał na razie tylko to
Gniewkos Napisano 11 Listopad 2011 Autor Napisano 11 Listopad 2011 druga strona wiem że fotki kiepskie ale może ktoś coś powiepozdro!
LukaszRadom Napisano 11 Listopad 2011 Napisano 11 Listopad 2011 Wpisz napis otaczający ten medal? widoczny na zdjęciu to wiecej da do myślenia , rozmiar , charakterystyke ?
Martian Napisano 12 Listopad 2011 Napisano 12 Listopad 2011 Daj lepsze zdjęcia... Wygląda na pruski patriotyczny medal z II poł XIX w tzw Walkirie...
Gniewkos Napisano 12 Listopad 2011 Autor Napisano 12 Listopad 2011 Tak jak pisałem nie mam na razie lepszych zdjęć, czekam na nie ale na ile będą lepsze to nie wiem.mam od was jakiś trop to zacznę szukać może na coś wpadnepozdro!
Gniewkos Napisano 14 Listopad 2011 Autor Napisano 14 Listopad 2011 napisy jakie podała mi osoba sprzedająca medal wyjaśniły wszystkochodzi o taki złoty medal:http://medaille.decoration.free.fr/Anglais/P_Medaille/M_DefNat.htmpozdro!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.