Adam293 Napisano 11 Listopad 2011 Autor Napisano 11 Listopad 2011 Witam. Pudełko to leży w szafce od zawsze, a nigdy nie zastanwiałem się nad jego pochodzeniem/przeznaczeniem. Czy może być ono militarne ? Jeśli któryś z kolegów może mi coś na ten temat powiedzieć.Będę wdzięczny. Adam
Adam293 Napisano 11 Listopad 2011 Autor Napisano 11 Listopad 2011 Witam. Pudełko to leży w szafce od zawsze, a nigdy nie zastanwiałem się nad jego pochodzeniem/przeznaczeniem. Czy może być ono militarne ? Jeśli któryś z kolegów może mi coś na ten temat powiedzieć.Będę wdzięczny. Adam
mjut Napisano 11 Listopad 2011 Napisano 11 Listopad 2011 Przepraszam ale nie rozumiem. Wszystko przeca napisane. I to po naszemu.
Pytanie
Adam293
Witam. Pudełko to leży w szafce od zawsze, a nigdy nie zastanwiałem się nad jego pochodzeniem/przeznaczeniem. Czy może być ono militarne ? Jeśli któryś z kolegów może mi coś na ten temat powiedzieć.Będę wdzięczny. Adam
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.