kjfg Napisano 1 Listopad 2011 Autor Napisano 1 Listopad 2011 Czy to może być końcówka pochwy? Jakiej? Góra lejka w krztałcie trójkąta długość całości 3 cm szerokość każdego boku 1 cm
zukuri Napisano 2 Listopad 2011 Napisano 2 Listopad 2011 Moze ja nie mam szczescia, bo czterokatnego okucia od dluzszego czasu szukam i znalezc nie moge. W tej chwili na Allegro wystawione jest piec takich okuc, ale sprzedajacy napisal mi, ze wszystkie sa trojkatne.Pozdr, Piotr.
bjar_1 Napisano 2 Listopad 2011 Napisano 2 Listopad 2011 Przejrzałem moje i powiem Ci, że ja z kolei nie mam trójkątnego :)
zukuri Napisano 2 Listopad 2011 Napisano 2 Listopad 2011 bjar_1 - jesli mozesz, to zerknij na poczte.:-)Pozdrawiam, Piotr,
zukuri Napisano 1 Listopad 2011 Napisano 1 Listopad 2011 Ciekawe, jak w pochwach do Mosina kształt okucia ma się do przekroju głowni bagnetu. Bagnety są czterokątne, a okucia profilowane w trójkąt (i czterokątnych chyba nie spotkałem). Problem byłby rozwiązany, gdyby ktoś miał pochewkę Mosina, z której dolne okucie wypada i jest trójkątne.Pozdrawiam, Piotr.
kjfg Napisano 1 Listopad 2011 Autor Napisano 1 Listopad 2011 Czy to może być końcówka pochwy? Jakiej? Góra lejka w krztałcie trójkąta długość całości 3 cm szerokość każdego boku 1 cm
kjfg Napisano 1 Listopad 2011 Autor Napisano 1 Listopad 2011 dzięki panowie. Myślałem, że od czegoś mniejszego.
Pytanie
kjfg
Czy to może być końcówka pochwy? Jakiej? Góra lejka w krztałcie trójkąta długość całości 3 cm szerokość każdego boku 1 cm
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.