pawel79 Napisano 1 Listopad 2011 Autor Share Napisano 1 Listopad 2011 Witam.Mam na imię Paweł,szukam ludzi na wspólne wykopki", militaria oraz drobnica, interesuje mnie prawie wszystko.Szukam od paru lat... spędzam tygodniowo parę godzin w terenie, ktoś ma ochotę się dołączyć ? Mam transport Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekszprotawa Napisano 24 Listopad 2011 Share Napisano 24 Listopad 2011 Jak po wypłacie dostanę kasę na sprzęt to dam Ci znać, bo dopiero stawiam pierwsze kroki w tej dziedzinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel79 Napisano 27 Listopad 2011 Autor Share Napisano 27 Listopad 2011 Ok... Tylko szykuj dobre buty :) W weekend robimy jednorazowo po 30 kilometrów, a czasami więcej.Jak jest ktoś jeszcze inny chętny to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.