komunacccp Napisano 16 Październik 2011 Autor Share Napisano 16 Październik 2011 Witam Może ktoś był? Jakie wrażenia, może ktoś ma jakieś fotki?? http://kliczkow.com.pl/kliczkow/32371.xml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boloBres Napisano 16 Październik 2011 Share Napisano 16 Październik 2011 Podobno ekipa z Wrocławia była,więc ich trzeba pytać.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komunacccp Napisano 18 Październik 2011 Autor Share Napisano 18 Październik 2011 też słyszałem ze to Festung Breslau, ale jak na razie cisza na ich stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr2z Napisano 18 Październik 2011 Share Napisano 18 Październik 2011 Tak to my :) Zrobiliśmy tam taki sobie mały pokaz dla gości zamku. Co do fotek na stronie, to dajcie mi trochę czasu - mam jeszcze sporo zdjęć z poprzednich imprez do wrzucenia, a nie zawsze jest na to czas :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr2z Napisano 18 Październik 2011 Share Napisano 18 Październik 2011 Na razie tylko parę fotek, dzięki uprzejmości Mateusza Kunickiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr2z Napisano 18 Październik 2011 Share Napisano 18 Październik 2011 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr2z Napisano 18 Październik 2011 Share Napisano 18 Październik 2011 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr2z Napisano 18 Październik 2011 Share Napisano 18 Październik 2011 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr2z Napisano 18 Październik 2011 Share Napisano 18 Październik 2011 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komunacccp Napisano 19 Październik 2011 Autor Share Napisano 19 Październik 2011 fajna impreza przegapiłem ją, kolega mnie źle poinformował myśleliśmy, że to jest w niedziele i się już szykowaliśmy. W sobotę ok 17 wszedłem na stronę żeby się upewnić i okazało się że to jest w sobotę... Szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.