hetzer75 Napisano 14 Październik 2011 Autor Napisano 14 Październik 2011 Witajcie! Czy ktoś już może miał styczność z tym zdjęciem ? Gdzie znajdowała się ta podziemna fabryka ? Co się z tym wszystkim stało ? Co to za samoloty?To mój pierwszy post tutaj więc proszę o wyrozumiałośćPozdrawiam
Krychus Napisano 14 Październik 2011 Napisano 14 Październik 2011 Henkel He 162. Kompleks Werke Mittelrhein.Zdjęcie wcale nie zaskakuje, przynajmniej mnie :)Pozdrawiam.K.
hetzer75 Napisano 14 Październik 2011 Autor Napisano 14 Październik 2011 Witajcie! Czy ktoś już może miał styczność z tym zdjęciem ? Gdzie znajdowała się ta podziemna fabryka ? Co się z tym wszystkim stało ? Co to za samoloty?To mój pierwszy post tutaj więc proszę o wyrozumiałośćPozdrawiam
hetzer75 Napisano 14 Październik 2011 Autor Napisano 14 Październik 2011 No teraz się załadowało , przepraszam za śmiecenie.
Pytanie
hetzer75
Czy ktoś już może miał styczność z tym zdjęciem ? Gdzie znajdowała się ta podziemna fabryka ? Co się z tym wszystkim stało ? Co to za samoloty?
To mój pierwszy post tutaj więc proszę o wyrozumiałość
Pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.