Skocz do zawartości

Smętek-vs-Midas

tytantx

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
będzie głębszym wykrywaczem na zardzewiały śmieć,popróbuj midasem złapać monetkę jak jest zawszę głębszy i porównaj go z najtańszym garretem np.250 ACE.
Latałem z midasem 4 lata i szczerze to o kant chuj..go potłuc.
Kręgosłup do wymiany od kopania gównianych sygnałów,które midas pokazywał jako super kolor.
Kolego thomson oddam ci go za połowę ceny a nawet taniej,ale pod jednym wyjątkiem,jak pokarzesz z jakich to głębokości wyciągasz nim fanty.pozdr.
Napisano
Nie używam Midasa. Wiem , że każdy PI klasy Nowaka czy Midasa będzie zawsze lepszy na duży złom niż HS 3. Nie chodzi mi o drobnice bo przykładowo ten Midas nie jest do tego stworzony, a jeżeli Ty kolego zakupiłeś go do takich celów to popełniłeś błąd.
Napisano
@danielw,czytając twoje posty mam wrażenie że albo nigdy nie miałeś w łapach Midasa albo jesteś tak ograniczony że prawidłowa obsługa tego prostego wykrywacza nastręczała ci trudności:D
Napisano
@Thomson,drobnicy też można nakopać Midasem ale jest jeden warun,trzeba łazić bardzo powoli.Tym wykrywaczem trzeba umieć się posłużyć i nie kopać wszystkiego jak tylko dioda się świeci bo na kolor inaczej się pali i na zardzewiałego szrota też inaczej,pic w tym aby to wyłapać.Po wtóre ACE też lubi zardzewiały gwóźdź pokazać jako kolor.
Napisano
kolego mosin widze ze znawca tematu z Ciebie wybitny.Tak masz racje midas to doskonaly i wszechstronny sprzet.
Jest super lekki,ergonomiczny,konstrukcja zapozyczona z wozka dzieciecego to patent doskonaly, jak rowniez wbudowany akumulator.
Napisano
Zaś z ciebie następny znawca który zna się na wszystkim a tak naprawdę na niczym.Jak ktoś nie ma pojęcia o sprzęcie to pisze takie wypociny jak ty.Dyletant kompletny.Że ty psińco znalazłeś to nie znaczy że wszyscy są takimi orłami.Jak to mówią ,,maszyna gwizda a z obsługi ,,
Napisano
rozumiem z kol.karabin/mosin jest szczesliwym posiadaczem tego cudu techniki jakim jest midas.
Wnioskuje tez ze mozesz porownac midasa do innych wykrywaczy opierajac sie na wieloletnim doswiadczeniu;-)

pozdrawiam egon
Napisano
Cudem techniki to on nie jest ale sporo nim nakopałem a i waga mi nie wadzi przy mej posturze:) Abyśmy się dobrze zrozumieli,nie twierdzę że midas to moneciak ale też nie jest tak że żadnego koloru nim się nie wykopie bo naprawdę łażąc powoli trafia się kolor,sam byłem zaskoczony bo kupiłem ów z myślą o militarce.Po drugie nawet droga wykrywka nie pomoże jak miejscówka lipna.
Napisano
karabin jestem tak zadowolony z midasa,że jak jeszcze trochę popiszesz bajek na jego temat to masz go odemnie w prezencie.Teżnim nakopałem fantów,ale cud techniki to to nie jest

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie