Skocz do zawartości

Ełk,Prostki i okolice czyli gdzie warto kopac cz2

skullmen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 216
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 weeks later...
Napisano

Dziś 25.03.2012 drugi dzień Dni otwartych" kto nie był ten ma okazje od 11.00 do 16.00 jest bardzo ciekawie Zapraszam z całą rodziną.

• 2 weeks later...
Napisano
Panowie to zróbmy wiosenny wykopki podacie terminy które wam pasują od dziś do 1 maja i miejsce gdzie możemy wyskoczyć w kilka osób. Piszcie na pocztę zobaczymy co się da zorganizować.
  • 4 weeks later...
Napisano
Witam Cię piro23-jestem otwarty na wszelkie propozycje(z wykrywką chodzę dopiero od paru miesięcy i za wiele nie umiem)
Napisano
zakupiłem EURO ACE, a ostatnio kręciłem się w okolicach lotniska (dużo łusek i kulek ołowianych) po za tym nic ciekawego.
Napisano
hej witam wszystkich z Ełku i okolic też podobnie jak wy lubię każdą wolną chwilę spędzać w terenie z wykrywką może jakiś wspólny wypad w większym gronie ? tylko ostatnio pogoda coś nie dopisuję ja na razie bez większych sukcesów chyba latam po przeszukanych terenach
pozdrawiam
pagi19
  • 2 months later...
Napisano
witam kolegów..jak tam poszukiwania?ja ostatnio wyskoczyłem na troszkę do lasu,ale marnie..jedna monetka sreberko 1/12 thalara z 1700 i kupa kulek od szrapnera..a ogólnie mnóstwo komarów i straszny upał ...pozdrawiam...
Napisano
witam,sreberko wyszło koło tatarskiego jeziorka.ktoś już tam chodził bo dużo dołków,i przy jednym z nich została znaleziona ;-).pozdrawiam..

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie