srg.steiner Napisano 10 Październik 2011 Autor Share Napisano 10 Październik 2011 no i poszedłem na ten mocno reklamowany film w 3Di...,powiem tak,ma sporo plusów ale żeby te plusy nie przysłoniły nam minusów.sceny batalistyczne plus scenografia do nich ok, nawet bardzo ok,widać kunszt S.Idziaka.Wątek miłosny?hmm...taki sobie,Natasza może być reklamą pracowni protetycznej i pasty wybielającej do zębów, a już scena kiedy wali" z maxima jest powalająca!!:)ale może się czepiam??A jeśli chodzi o samo 3D?? - Porażka! Część filmu można spokojnie oglądać bez okularów,a większość obrazu jest nie ostra,jeśli dalszy plan jest ok,to bliższy lekko rozmyty i momentami na odwrót.No i Olbrychski jako Marszałek,szczerze mówiąc bardziej by mi pasował Baka do tej postaci,tym bardziej, że widziałem go w serialu tv 1920 wojna i miłość".był bardziej przekonywujący.Ale pomimo wad, trzeba się cieszyć że jest, bo historia w szkołach teraz leży"...Teraz czekam na film o Roju" w kinach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 10 Październik 2011 Share Napisano 10 Październik 2011 http://www.odkrywca.pl/bitwa-warszawska-1920-nowy-film-,662472.html#662472 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.