lincoln Napisano 4 Październik 2011 Autor Napisano 4 Październik 2011 witam szanownych kolegow,wpadl mi miedzy innymi taki fancic,czy ktos spotkal sie z czyms takim?Recznik w stanie dobrym,tkany z napisem,pozdrawiam
lincoln Napisano 4 Październik 2011 Autor Napisano 4 Październik 2011 witam szanownych kolegow,wpadl mi miedzy innymi taki fancic,czy ktos spotkal sie z czyms takim?Recznik w stanie dobrym,tkany z napisem,pozdrawiam
sonicsquad Napisano 4 Październik 2011 Napisano 4 Październik 2011 http://www.thepirateslair.com/international-naval-china-and-tableware-of-the-world/german-kriegsmarine-navy.html
bjar_1 Napisano 4 Październik 2011 Napisano 4 Październik 2011 Fajny. Ja mam Kriegsmarine z 1939 roku, no ale twój jak się domyślasz wcześniejszy.
sonicsquad Napisano 4 Październik 2011 Napisano 4 Październik 2011 The first photo shows a WWI Imperial German Navy (Kaiserliche Marine) Handtowel used aboard U-Boats and Surface Vessels between 1870's thru 1918., Reichsmarine und Kriegsmarine Weltkrieg Marine Schiff Porzellan und Keramik, Wolldecke, und Handtuch. :)
lincoln Napisano 5 Październik 2011 Autor Napisano 5 Październik 2011 serdeczne dzieki koledzy odkrywcy.To jest dokladnie to samo,w szoku jestem ze kiedys robili takie ręczniki,mam na mysli wykonanie,miekkosc,jest jakby z frotte.Podam wymiary dla potomnych 122cm bez frędzli na 60cm
Pytanie
lincoln
witam szanownych kolegow,wpadl mi miedzy innymi taki fancic,czy ktos spotkal sie z czyms takim?Recznik w stanie dobrym,tkany z napisem,pozdrawiam
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.