lukasz0093 Napisano 1 Październik 2011 Autor Napisano 1 Październik 2011 Witam, dzis znalazlem taki oto guzik. Stan taki sobie, widoczny orzel na rewersie w koronie okrągłej? Nie widac dokładnie, zdjęcia takie sobie , aparat nie pozwala na lepsze;/ Proszę o id , i kto takie nosił i kiedy. Dziękuję.
szczurek_1979 Napisano 1 Październik 2011 Napisano 1 Październik 2011 Z racji urodzin moda ;P napiszę to ja :)po pierwsze primo ---> nie ten dział :)po drugie primo ---> słabe fotki. postaraj się o lepsze bo na tych to widać że nic nie widać :))a po trzecie primo ---> wymiary :))pozdrawiam szczurek
lukasz0093 Napisano 2 Październik 2011 Autor Napisano 2 Październik 2011 Tak to ten , porownalem z tymi z google. Dziękuję za informacje i przepraszam za utrudnienia ale tak na szybko wstawiałem. Mogę jeszcze wiedzieć kto takich guzików używał?
Martian Napisano 2 Październik 2011 Napisano 2 Październik 2011 a skąd pewność, że nie artyleria, saperzy, kawaleria... itp itd???????????????
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.