gudek82 Napisano 27 Wrzesień 2011 Autor Napisano 27 Wrzesień 2011 Witammam pytanie co to za klamerka, nigdzie nie mogę znaleźć jej opisu, fotki, przez jakiego żołnierza używana , i jeżeli da się wyszacować wartość takowej sztuki. (Fotki robione komórką)Pozdrawiam gudek82
huk 100 Napisano 27 Wrzesień 2011 Napisano 27 Wrzesień 2011 mam nadzieje że nie podniecamy się klamrą Rumuńską ,może fotki słabe ale nie widzę promieni , wieniec trochę inny i korona w środku tak jakaś ??? ale może tylko się czepiam i się mylę :):) -pozdro
gudek82 Napisano 27 Wrzesień 2011 Autor Napisano 27 Wrzesień 2011 Witammam pytanie co to za klamerka, nigdzie nie mogę znaleźć jej opisu, fotki, przez jakiego żołnierza używana , i jeżeli da się wyszacować wartość takowej sztuki. (Fotki robione komórką)Pozdrawiam gudek82
melajda95 Napisano 27 Wrzesień 2011 Napisano 27 Wrzesień 2011 http://www.pugoviza.ru/files2/class_buckl_cat.shtml?d=1&n=crown&fn=crown
Kamiljan Napisano 27 Wrzesień 2011 Napisano 27 Wrzesień 2011 to baaardzo rzadki okaz carskiej klamry oberoficera korpusu grenadierów !
huk 100 Napisano 27 Wrzesień 2011 Napisano 27 Wrzesień 2011 oraz od 1856 oberoficera korpusu grenadierów szkolnych jednostek,tamburmajorów grenadierskich i szkolnych jednostek,oberoficerów 1,2,3, grenadierskich strzeleckich batalionów - gratuluje co do ceny - proponuje allegro :):)
Pytanie
gudek82
Witam
mam pytanie co to za klamerka, nigdzie nie mogę znaleźć jej opisu, fotki, przez jakiego żołnierza używana , i jeżeli da się wyszacować wartość takowej sztuki. (Fotki robione komórką)
Pozdrawiam gudek82
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.