Mr.Vegas Napisano 22 Wrzesień 2011 Autor Napisano 22 Wrzesień 2011 Witam. Mam do identyfikacji taką skrzyneczką. Po zapięciach sądzę że niemiecka, ale nic innego nie mogę o niej znaleźć. Może w id. pomocne będzie to iż znaleziona została obok rozbitej artylerii lub pojazdu pancernego. Pozdro
Mr.Vegas Napisano 24 Wrzesień 2011 Autor Napisano 24 Wrzesień 2011 Po bokach są tylko jakieś dziurki jak by były wyrwane, jest jedno zapięcie które nie ma żadnego przeznaczenia. Aha i jeszcze jest jakiś zaczep na pokrywie. Może była to skrzynka na jakieś narzędzia artyleryjskie mocowana do działa ? Pozdro
Mr.Vegas Napisano 22 Wrzesień 2011 Autor Napisano 22 Wrzesień 2011 Witam. Mam do identyfikacji taką skrzyneczką. Po zapięciach sądzę że niemiecka, ale nic innego nie mogę o niej znaleźć. Może w id. pomocne będzie to iż znaleziona została obok rozbitej artylerii lub pojazdu pancernego. Pozdro
Mr.Vegas Napisano 25 Wrzesień 2011 Autor Napisano 25 Wrzesień 2011 Ma ktoś może jeszcze jakieś pomysły ? Pozdro
Mr.Vegas Napisano 22 Wrzesień 2011 Autor Napisano 22 Wrzesień 2011 Wymiary: długość ok. 40cm, szerokość ok 10cm, wysokość 10cm. Pozdro, czekam na jakieś sugestie ;)
chemik3 Napisano 23 Wrzesień 2011 Napisano 23 Wrzesień 2011 jeśli sądzisz że niemiecka to poszukaj tuhttp://wehrmachts.kisten.free.fr/pozdro
Pytanie
Mr.Vegas
Witam. Mam do identyfikacji taką skrzyneczką. Po zapięciach sądzę że niemiecka, ale nic innego nie mogę o niej znaleźć. Może w id. pomocne będzie to iż znaleziona została obok rozbitej artylerii lub pojazdu pancernego. Pozdro
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.