Skocz do zawartości
  • 0

Fragment urządzenia (II wojna) ?

nomyss

Pytanie

Napisano

Z dzisiejszej wyprawy. Cholernie ciężki solidny żelazny. W dołku był jeszcze jego dolny odpowiednik. Nie zabrałem z uwagi na gabaryty jednak jeżeli to coś ciekawego wrócę :) . Wielkość jak na focie (łopatka LWP ze zdjętym pierścieniem). W okolicy było stanowisko artylerii z pocz. 1945 r. Ktoś rozpoznaje od czego to mogło być ?
Foty nie najlepsze bo telefonem...

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tu gdzie czerwone kółka są dziury na coś (śruby ?). Gdyby były potrzebne dokładne foty lub wymiary piszcie jutro przytargam i pomierzę.

pozdro
nomyss

Napisano

Z dzisiejszej wyprawy. Cholernie ciężki solidny żelazny. W dołku był jeszcze jego dolny odpowiednik. Nie zabrałem z uwagi na gabaryty jednak jeżeli to coś ciekawego wrócę :) . Wielkość jak na focie (łopatka LWP ze zdjętym pierścieniem). W okolicy było stanowisko artylerii z pocz. 1945 r. Ktoś rozpoznaje od czego to mogło być ?
Foty nie najlepsze bo telefonem...

Napisano
Sygnaturki (może jest więcej nie miałem jak wyczyścić) pomalowany białą farbą spod niej przebija chyba czerwona podkładowa.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie