dan.iel Napisano 18 Wrzesień 2011 Autor Napisano 18 Wrzesień 2011 proszę o pomoc w identyfikacji owego korka, a dokładniej od czego może być. aluminium, uszczelnienie w środku papierowe. kilkanaście sztuk wyszło mi w obrębie 1-wojennego niemieckiego depotu, na różnych głębokościach.
Mr.Vegas Napisano 18 Wrzesień 2011 Napisano 18 Wrzesień 2011 Zdaje mi się że od Stielhandgranate. Pozdro
Mr.Vegas Napisano 18 Wrzesień 2011 Napisano 18 Wrzesień 2011 http://www.passioncompassion1418.com/decouvertes/ImagesDecouvertes/Grenades/StielHand1a.jpg Dokładnie ten granat, pruski trzonkowy z I wojny. Pozdro ;)
dan.iel Napisano 18 Wrzesień 2011 Autor Napisano 18 Wrzesień 2011 kształt nie pasuje. sprawdzałem. inne hipotezy?
Pytanie
dan.iel
proszę o pomoc w identyfikacji owego korka, a dokładniej od czego może być. aluminium, uszczelnienie w środku papierowe. kilkanaście sztuk wyszło mi w obrębie 1-wojennego niemieckiego depotu, na różnych głębokościach.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.