fedrunk Napisano 11 Marzec 2004 Autor Share Napisano 11 Marzec 2004 Cześć !!Prośba o pomoc w identyfikacjiwymiary: 9 cm x 5,5 cm,roztaw otworków: 5,5 cm.Waszym zdaniem, II wojenna czy nie...i po której stronie walczyła :)?Znaleziona: Gdynia/Witomino-Leśniczówka/Pzdr.fedrunk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fedrunk Napisano 11 Marzec 2004 Autor Share Napisano 11 Marzec 2004 Cześć !!Prośba o pomoc w identyfikacjiwymiary: 9 cm x 5,5 cm,roztaw otworków: 5,5 cm.Waszym zdaniem, II wojenna czy nie...i po której stronie walczyła :)?Znaleziona: Gdynia/Witomino-Leśniczówka/Pzdr.fedrunk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 fedrunk a ty jestes z gdyni .bo ja dokladnie mieszkam na lesniczowce ,moze pozniej jakies wspolne wykopki :D?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 Chyba jakiś rusin lub coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fedrunk Napisano 19 Marzec 2004 Autor Share Napisano 19 Marzec 2004 Cześć !!Dziękuję wszystkim za odpowiedzi :),India dzięki za sprostowanie :) ja sam myślałem ze to radziecki wyrób,...i jaka szkoda ze brakuje nakładki.Pzdr.fedrunk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 12 Marzec 2004 Share Napisano 12 Marzec 2004 Też mi się wydaje że Rusin, niemiecką można by raczej rozpoznać od razu ale nie jestem do końca pewien - czyli żadnych konkretów, nadal domysły :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
fedrunk
Cześć !!
Prośba o pomoc w identyfikacji
wymiary: 9 cm x 5,5 cm,
roztaw otworków: 5,5 cm.
Waszym zdaniem, II wojenna czy nie...i po której stronie walczyła :)?
Znaleziona: Gdynia/Witomino-Leśniczówka/
Pzdr.fedrunk
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.