czarek100 Napisano 14 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2011 Witam panowie tak przypadkiem dowiedziałem się ostatnio że dwa lata temu w bibliotece miejskiej w Sieradzu miała miejsce prezentacja multimedialna na temat poligonu monice była w części tej prezentacji mapa poligonu na której były zaznaczone baraki,place apelowe,kuchnie itp. itd.i tu moje pytanie czy dało by się gdzieś dorwać mapkę z tej prezentacji lub też całość żeby obejrzeć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 14 Wrzesień 2011 Share Napisano 14 Wrzesień 2011 Odszukaj autora prezentacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 14 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2011 no i tu jest problem bo nie wiem jak,bo jak bym wiedział to teraz nie pytał bym się o ta prezentacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 14 Wrzesień 2011 Share Napisano 14 Wrzesień 2011 idź do biblioteki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 15 Wrzesień 2011 Share Napisano 15 Wrzesień 2011 Przepatrz lokalne gazety z tamtego okresu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 15 Wrzesień 2011 Share Napisano 15 Wrzesień 2011 http://www.klub-generalagrota.pl/portal/kg/120/400/Spotkanie_Klubu_poswiecone_walkom_pod_Sieradzem_w_czasie_II_wojny_swiatowej.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 15 Wrzesień 2011 Share Napisano 15 Wrzesień 2011 No widzisz jakie to proste,trzeba tylko odrobinę rozum wykorzystac i poguglac.Czyżby Tobie się nie chciało??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 15 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2011 dobra ok mam na tej stronce pięć zdjęć i nic poza tym nic to co mam teraz pisać do kogoś dzwonić czy coś .moim zdaniem pod zdjęciami powinna być ta prezentacja żeby każdy mógł zobaczyć,a nie teraz kombinuj i szukaj tego który ją ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 15 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2011 http://www.panzer-archiv.de/forum/print.php?t=7175&start=90 tak przy okazji trafiłem na taką stronkę coś o Waffen SS tylko nie wiem o czym mowa może się przyda komuś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 15 Wrzesień 2011 Share Napisano 15 Wrzesień 2011 Nie zawsze można mieć to co się chce... Ktoś napracował się nad prezentacją zbierając zdjęcia i wiadomości siedząc pewnie po godzinach w bibliotece a kolega chce ot tak po prostu w PDFie na stronce... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 15 Wrzesień 2011 Share Napisano 15 Wrzesień 2011 Wychodzi na to,że kolega właśnie tak chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.