Skocz do zawartości

Co powiecie na grillka i spotkanie gdzieś w wlkp z wykrywkami na testy 2011 :)?

jacho

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Szkoda że nie możesz.
Panowie, szykuje nam się bardzo fajna pogoda. Jeszcze parę godz. temu wyglądało to słabo a teraz okazuje się że będzie całkiem ciepło i może nawet słonecznie.
http://www.meteoprog.pl/pl/meteograms/Poznan/

Miejscówka nr 3
godz. 12.00

Na 100% będzie T2Black, e-trac, proxima (może bez doświadczonego operatora).
Czekamy do 12.30. Jeśli nikt się nie zamelduje to ruszamy w teren.

Pozdrawiam

Jeśli ktoś jeszcze jest zainteresowany to proszę o maila na priv.
Napisano
Dużo chrzanienia, pytań i deklaracji. Zero czynu. Dorośli ludzie a zachowują się jak dzieci. Wystarczyło napisać maila że nie mogę, mam sraczkę, piję piwko i oglądam Klan więc nie przyjadę. Nie kupowałbym węgla, kiełbachy i chleba. Dodatkowo nie straciłbym 1.5h i paliwa na dojazd z innej miejscówki. Nie przygotowywałbym fantów do testów, nie kulał się ze statywem i aparatem, miarkami itd.
Szkoda gadać. Jak chcecie kogoś krytykować i zmienić coś w tym kraju to zacznijcie od siebie.

Teraz możecie stawać w swojej obronie bo nie stawił się nikt. A o niemożności przyybycia raczył mnie poinformować jedynie Donek (nie liczę osób ktore wycofały się już wczoraj).

Pozdrawiam serdecznie.
Napisano
Za tydzień możemy wspólnie wyskoczyć na jakieś pola. Testów mi się odechciało. No może przy okazji ale nie jako główny punkt programu.
Napisano
Też mi się wydaje, że dobrze by było pochodzić trochę i pokopać wspólnie, przy okazji można porobić jakieś tam testy :P Masz propozycję co do ew. miejscówek? Jakieś miejsca rozbicia pojazdów pancernych, samolotów... może pole bitwy... Jak by co na chwilę obecną dysponuję EURO ACE
Napisano
przepraszam! dalem dupy.okolicznosci zewnetrzne nie pozwolily mi na dotarcie,a mam tak blisko.mam nadzieje ze za tydzien wszystko wyjdzie tak jak trzeba,i jeszcze raz przepraszam Jacho.
Napisano
Dzięki za przeprosiny. Jakoś to przeżyję. Oczywiście cena jest wysoka -rozpad rodziny, załamanie nerwowe, zniszczenie sprzętów domowych i takie tam ;). Ale cóż za rok spróbuję ponownie. Może w formie bardziej cywilizowanej czyli namioty (dla żon, dzieci i osobników lubiących luksusy jakiś domek), ognisko, piwko, poranny wyskok w teren itp.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie