Poszukiwacz_skarbów Napisano 17 Wrzesień 2011 Napisano 17 Wrzesień 2011 P.S. Jak by co to zapraszam bo to bardzo ciekawa impreza :)
jacho Napisano 17 Wrzesień 2011 Autor Napisano 17 Wrzesień 2011 Szkoda że nie możesz. Panowie, szykuje nam się bardzo fajna pogoda. Jeszcze parę godz. temu wyglądało to słabo a teraz okazuje się że będzie całkiem ciepło i może nawet słonecznie.http://www.meteoprog.pl/pl/meteograms/Poznan/Miejscówka nr 3godz. 12.00Na 100% będzie T2Black, e-trac, proxima (może bez doświadczonego operatora).Czekamy do 12.30. Jeśli nikt się nie zamelduje to ruszamy w teren.PozdrawiamJeśli ktoś jeszcze jest zainteresowany to proszę o maila na priv.
jacho Napisano 18 Wrzesień 2011 Autor Napisano 18 Wrzesień 2011 Dużo chrzanienia, pytań i deklaracji. Zero czynu. Dorośli ludzie a zachowują się jak dzieci. Wystarczyło napisać maila że nie mogę, mam sraczkę, piję piwko i oglądam Klan więc nie przyjadę. Nie kupowałbym węgla, kiełbachy i chleba. Dodatkowo nie straciłbym 1.5h i paliwa na dojazd z innej miejscówki. Nie przygotowywałbym fantów do testów, nie kulał się ze statywem i aparatem, miarkami itd.Szkoda gadać. Jak chcecie kogoś krytykować i zmienić coś w tym kraju to zacznijcie od siebie.Teraz możecie stawać w swojej obronie bo nie stawił się nikt. A o niemożności przyybycia raczył mnie poinformować jedynie Donek (nie liczę osób ktore wycofały się już wczoraj).Pozdrawiam serdecznie.
jacho Napisano 18 Wrzesień 2011 Autor Napisano 18 Wrzesień 2011 Ciebie nie liczę bo nie miałeś wyboru :)
marian1984 Napisano 18 Wrzesień 2011 Napisano 18 Wrzesień 2011 Na następnym grilku ja sie zjawie:)Miałem troche daleko 500km i nawet sie nie pisałem, jak by jakaś imprezka bliżej Lubelskiego to dajcie znać.Pozdro
Poszukiwacz_skarbów Napisano 18 Wrzesień 2011 Napisano 18 Wrzesień 2011 Węglowi nic się nie stanie a kiełbasę wpakuj do zamrażalnika i będzie a za tydzień" :) Pozdrawiam!
jacho Napisano 18 Wrzesień 2011 Autor Napisano 18 Wrzesień 2011 Za tydzień możemy wspólnie wyskoczyć na jakieś pola. Testów mi się odechciało. No może przy okazji ale nie jako główny punkt programu.
Poszukiwacz_skarbów Napisano 18 Wrzesień 2011 Napisano 18 Wrzesień 2011 Też mi się wydaje, że dobrze by było pochodzić trochę i pokopać wspólnie, przy okazji można porobić jakieś tam testy :P Masz propozycję co do ew. miejscówek? Jakieś miejsca rozbicia pojazdów pancernych, samolotów... może pole bitwy... Jak by co na chwilę obecną dysponuję EURO ACE
marian1984 Napisano 18 Wrzesień 2011 Napisano 18 Wrzesień 2011 Wrazie coś to dawajcie i mi znać to ja zbire kumpli, tak we trzech można sie wybrać już te 500km:). Mówie oczywiście na poważnie
mensguth6 Napisano 19 Wrzesień 2011 Napisano 19 Wrzesień 2011 przepraszam! dalem dupy.okolicznosci zewnetrzne nie pozwolily mi na dotarcie,a mam tak blisko.mam nadzieje ze za tydzien wszystko wyjdzie tak jak trzeba,i jeszcze raz przepraszam Jacho.
jacho Napisano 20 Wrzesień 2011 Autor Napisano 20 Wrzesień 2011 Dzięki za przeprosiny. Jakoś to przeżyję. Oczywiście cena jest wysoka -rozpad rodziny, załamanie nerwowe, zniszczenie sprzętów domowych i takie tam ;). Ale cóż za rok spróbuję ponownie. Może w formie bardziej cywilizowanej czyli namioty (dla żon, dzieci i osobników lubiących luksusy jakiś domek), ognisko, piwko, poranny wyskok w teren itp.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.