maxpein Napisano 11 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2011 prosze o indentyfikacje 1 strona niedzwiedz druga lew chyba ne wiem co to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 12 Wrzesień 2011 Share Napisano 12 Wrzesień 2011 wygląda na żeton..pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras2 Napisano 12 Wrzesień 2011 Share Napisano 12 Wrzesień 2011 tak na przyszłość:Nie wiem co to jest, proszę o identyfikację:1.strona - niedźwiedź2.strona - lew, chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NATANael Napisano 24 Listopad 2014 Share Napisano 24 Listopad 2014 - mam taki sam. Lew i niedźwiedź, wielkość jak 5gr. Może ktoś wie coś więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 24 Listopad 2014 Share Napisano 24 Listopad 2014 Spielamrke...Były z niedźwiedziem i napisem, były ze lwem i napisem, były ylko" z gadziną.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NATANael Napisano 24 Listopad 2014 Share Napisano 24 Listopad 2014 dzięki - jaki to okres? - niemcy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.