Skocz do zawartości

Zmiana Sprzętu

dominislaw93

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam. Przez ponad rok chodziłem z Tekneticsem Deltą 4000 i przyszedł moment zmiany sprzętu. I tu do was pytanie jaki sprzęt wybrać na drobnice. Pod uwagę wchodzą:

Teknetics Omega 8000 z dwoma cewkami
Fisher F70
Garret AT Pro

Jeśli macie jakieś inne propozycje proszę pisać rozważę każdą opcje. Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam
Napisano
popieram xterra 705 jak najbardziej,kolego co ze mną chodzi ma najlepsze wyniki,sprzęt lekki i trwały.
Jak bym miał fundusze to też bym kupił xterke.
Napisano
Nie zauważyłem aby kolega z nią wolno chodził,wolniejszym chodzeniem znajdziesz więcej fantów i głębiej,masz takie coś jak sygnał wiodący przy pomocy którego przy wolniejszym przemiataniu cewką możesz wyłapać subtelne zmiany tego sygnału które przeważnie są dobrymi głębokimi fantami.
Napisano
Z tym wolno" to jakaś bzdura. Chyba chodzi o innego minelaba mam 705 i latam mało łokci nie powygina. Może z innymi sprzętami da się biegać....:-)
Napisano
Kolego testy powietrzne minelaba x-terra 705 masz na youtube .Ale mogę ci zagwarantować że x-terra 705 nie jest wolnym wykrywaczem kolega nie raz ze mną z takim chodzi ja osobiście chodzę z f75ltd i bardzo mi nie ustaje a fanty również kopie .Wolne są minelaby serii EX ,SE itp .
Napisano
Ja chodzę ze standardową 7,5 kHz. Sprzęt kupiłem w V" - ciężko będzie znaleźć coś taniej. Moja cewka jest uniwersalna (dla mnie)na pola i na leśną militarkę nawet taką zerdzewiałą.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie