GeneralRemek Napisano 10 Wrzesień 2011 Share Napisano 10 Wrzesień 2011 Żelazna pięść" z nieba się nie wzięło. Spodziewałem się porażki Adamka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacell Napisano 10 Wrzesień 2011 Share Napisano 10 Wrzesień 2011 Adamek zbyt wysoko postawił poprzeczkę. Wynik był do przewidzenia. Mi by ta walka widziałaby się z Gołotą w jego szczytowej formie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkduch Napisano 10 Wrzesień 2011 Share Napisano 10 Wrzesień 2011 Adamek pokazał klase nie to co gołota uciekł z ringuzraz sie pojawiaja treści ze jest .... dla mnie on jest przykładem potrafi pokazac klase ze Polak potrafi!!!!--------------------------------------------------Przypominam o poszanowaniu języka ojczystego.Można swoje myśli wyrażać w bardziej kulturalny sposób.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 08:22 11-09-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 10 Wrzesień 2011 Share Napisano 10 Wrzesień 2011 Adamek jak sie podszkoli to obije go:) Teraz już ma praktykę jak wyciągnie wnioski bedzie dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 11 Wrzesień 2011 Share Napisano 11 Wrzesień 2011 Adamek potrafi pokazac klase ze Polak potrafi" Potrafił dopóki nie stracił kontaktu z rzeczywistością. Ja nie wiem co on sobie myślał że siły nadprzyrodzone mu pomogą?Za słowo na S powinno Cię już tu nie być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz_skarbów Napisano 11 Wrzesień 2011 Share Napisano 11 Wrzesień 2011 Rozum i serce Adamka włożyć w ciało Gołoty to może była by szansa! Swoją drogą tyle nas milionów i nie ma w boksie żadnego byka takiego jak Gołota hmmm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.