Skocz do zawartości

Rutus,czy będzie wreście ta duża cewka ?

STYCHU3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Pytanie do pana Rutyny ,czy pojawi się ta oczekiwana przez wszystkich duża cewka na militarkę ? bo nie wiem czy mam na nią czekać czy po prostu kupić Smętka
  • Odpowiedzi 94
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Ach ta niedoscigniona legenda smetka... Juz sam nie wiem czy jego legeda nie przewyzszyla jego zasiegu ;-) Nie mowie ze jest zly ale na dzis ten wykrywacz jest po prostu stary mimo jego legendarnego zasiegu ;-)
Napisano
tajemnicza sprawa :)) Ja to czasem mam wrażenie to tylko chwyt marketingowy i nic więcej :(( też kupiłem rutusa, tak jak kilku moich kumpli, bo jak głupi uwierzyłem na słowo. Tylko oni już posprzedawali a ja jak matoł czekam że może jednak p. Arek się w końcu określi. To chyba nie tak trudno powiedzieć ak czy nie"
pozdro
  • 4 weeks later...
Napisano
Ludzie czekają już na tą cewkę kilka lat, i raczej wątpliwe że wejdzie do produkcji. Nikt nawet nie chce konkretnie się wypowiedzieć w tej sprawie.
  • 1 month later...
Napisano
Ponawiam pytania czy będzie doża cewka ktoś coś w ogóle wie na jej temat .

Panie Arku czekamy na Duża cewkę czy ona już jest w Planach ???
Napisano
Wydaje mi się że Rutus jest teraz zajęty zdobywaniem Brytyjskiego rynku swoim nowym Jupiterem,więc na nową dużą cewkę jak na razie nie ma co liczyć
Napisano
Podobno właściciel potwierdził że będzie, to trzeba dać chłopu szansę. O ile sie orientuję Rutus stara się dbać o swoich klientów, patrz naprawy gwarancyjne i nie tylko. Jakiś czas temu było miauczenie o zamienne cewki... i są. Tak swoją drogą to chyba jest pierwszy rodzimy producent, który stara się poważnie wejść na rynek w UK. Jak dla mnie to fajnie tak patrzeć jak obok innych znanych marek oferowany jest Jupiter. Trzymam kciuki za firmę... i za tych co czekają na większą cewkę ; )
Pzdr
Napisano
Witam.
Na początku tego roku Rutus" napisał w innym wątku ,że będzie duża sonda.Pytanie czy ruszyły prace w tym kierunku.
Kol. Nikt" kiedy tak w przybliżeniu możemy się spodziewać dużej sondy do Argo?

Pzdr.
  • 3 months later...
Napisano
HOP HOP !! panie Rutus !!! przebudzanka :)) jak tam z nowa dużą cewką ?? kaska przez zimę odłożona, a cewka zrobiona ?
Napisano
Witam kolegów mam pytanie odnośnie cewek do Rutusa Optimy....
Wyczytałem gdzieś na forum że cewka 23x20 w układzie DD obniża zasięg o o.k 4cm??Czy tak jest naprawde??Chodzę z Optimą zależy mi głównie na osiągach wykrywki..Która cewka ma największy zasięg,pogubiłem się...

Pozdro
Napisano
Mam dwie cewki w swojej proximie standardowa i DD,faktycznie DD wydaje się płytszą ale za to jest czulsza na małe przedmioty ,ostatnio na wykopkach po złapaniu sygnału przesiewałem ziemie przed sonda chyba z 5 minut za czym znalazłem naprawdę malutkiego nita

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie