..::pushek::.. Napisano 30 Sierpień 2011 Autor Napisano 30 Sierpień 2011 WitamProsze o pomoc ID obrotomierza z foto.Wydaje mi się że był zamontowany w jakimś samochodzie najprawdopodobniej ciężarowym, tylko jakim?Bardzo proszę o jakiekolwiek informacje :)Z góry dziękuję i pozdrawiam
..::pushek::.. Napisano 30 Sierpień 2011 Autor Napisano 30 Sierpień 2011 no i co z tego że współczesne?Nie pytam się z jakich lat to jest, tylko z jakiego pojazdu.
m4sherman Napisano 30 Sierpień 2011 Napisano 30 Sierpień 2011 Albo Oltcit, w końcu rumuńska motoryzacja bazowała na francuskich licencjach.
m4sherman Napisano 30 Sierpień 2011 Napisano 30 Sierpień 2011 No, nie zwróciłem uwagi, czyli chyba Roman; bo innych marek rumuńskich ciężarówek nie znam. Roman kojarzy się mi z dźwigami/podnośnikami koszowymi na jego podwoziu.
lupo55 Napisano 30 Sierpień 2011 Napisano 30 Sierpień 2011 Prawdopodobnie jakiś mułowaty dizelek tym kręcił. Popatrz na zakres obrotów i licznik motogodzin. Chyba szukać trzeba wśród traktorków, albo sztaplarek.Pozdrawiam.
Pytanie
..::pushek::..
Witam
Prosze o pomoc ID obrotomierza z foto.
Wydaje mi się że był zamontowany w jakimś samochodzie najprawdopodobniej ciężarowym, tylko jakim?
Bardzo proszę o jakiekolwiek informacje :)
Z góry dziękuję i pozdrawiam
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.