rangerspd Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Proszę o informacje , na temat tego nieśmiertelnika (jednostki) . Ustaliłem , że jest to nieśmiertelnik ze szkoły w Ettlingen . Natomiast nie mogę , znaleźć informacji jakiej formacji była ta szkoła . Chodzi o literkę U" : ( 2,/U,Schule Etlingen ) .
rangerspd Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Bardzo dziękuje za informacje. Czy posiada ktoś informacje w jakiej specjalności szkoliła podoficerów?
rangerspd Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Proszę o informacje , na temat tego nieśmiertelnika (jednostki) . Ustaliłem , że jest to nieśmiertelnik ze szkoły w Ettlingen . Natomiast nie mogę , znaleźć informacji jakiej formacji była ta szkoła . Chodzi o literkę U" : ( 2,/U,Schule Etlingen ) .
Question
rangerspd
Proszę o informacje , na temat tego nieśmiertelnika (jednostki) . Ustaliłem , że jest to nieśmiertelnik ze szkoły w Ettlingen . Natomiast nie mogę , znaleźć informacji jakiej formacji była ta szkoła . Chodzi o literkę U" :
( 2,/U,Schule Etlingen ) .
2 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.