narcopolo Napisano 28 Sierpień 2011 Autor Napisano 28 Sierpień 2011 Witam Mam pytanie do znawców czy klamra ze zdjęcia jest oryginalna. Pytam bo zapięcie mi nie pasuje - jest odwrotnie w porównaniu z innymi.Pozdrawiam
Paweł80 Napisano 29 Sierpień 2011 Napisano 29 Sierpień 2011 Klamry z zapięciem odwrotnym" (lewostronnym) produkowano przed rokiem 1894, jednakże w tym przypadku śmiem twierdzić,że w fabryce nastąpiła zwykła pomyłka, gdyż na zdjęciu nie zauważam śladów naprawy w epoce w czasie której mógł ktoś przylutować zaczepy na odwrót.
narcopolo Napisano 28 Sierpień 2011 Autor Napisano 28 Sierpień 2011 Witam Mam pytanie do znawców czy klamra ze zdjęcia jest oryginalna. Pytam bo zapięcie mi nie pasuje - jest odwrotnie w porównaniu z innymi.Pozdrawiam
narcopolo Napisano 28 Sierpień 2011 Autor Napisano 28 Sierpień 2011 Dla porównania druga klamra. Haki są po przeciwnych stronach.
Pytanie
narcopolo
Witam
Mam pytanie do znawców czy klamra ze zdjęcia jest oryginalna. Pytam bo zapięcie mi nie pasuje - jest odwrotnie w porównaniu z innymi.
Pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.