vipiusz Napisano 26 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2011 Witam wszystkich, z ciekawości chciałem zapytać, czy któryś z kolegów bywa i korzysta ze zbiorów CBW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bero501 Napisano 26 Sierpień 2011 Share Napisano 26 Sierpień 2011 Jest coś takiego ? Nawet nie wiedziałem chętnie się tam wybiorę . Czy trzeba mieć jakieś pozwolenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 26 Sierpień 2011 Share Napisano 26 Sierpień 2011 http://www.cbw.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vipiusz Napisano 27 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2011 No właśnie tak się składa, że pracuje w CBW i byłem ciekaw czy kiedyś nieświadomie mogłem spotkać kogoś z kolegów. :) A ze zbiorów korzysta np. znajomy ze stowarzyszenia historycznego im: 10 Pułku Piechoty". Gdyby ktoś był w CBW to z chęcią poznam, zapraszam do Ośrodka Informacji Naukowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.