Skocz do zawartości

Nowy wykrywacz

Rujewit

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Z racji tego, że moja wysłużona Solarka (Rutus) ma już swoje najlepsza lata za sobą i to, że coś się w niej ostatnio spsuło postanowiłem w okolicach września/października zaopatrzyć się w nowy wykrywacz. I tu pojawia się problem bo kompletnie nie wiem w co zainwestować gdyż nie bardzo interesowałem się rynkiem wykrywacz póki mój wykrywacz działał poprawnie.
A więc głownie interesuję mnie militarka ale nie pogardzę też drobnicą, tak jak w przypadku Solarisa interesowałby mnie wykrywacz w miarę uniwersalny.
Myślałem o jakimś modelu MINELAB'a ale kompletnie nie wiem, który do czego się nadaje. Oczywiście znam Sovereign GT bo kumpel ma, ale nie wiem ...
Co do kwoty myślę, że tak max. do 3000 zł ale nie ukrywam, że chciałbym kupić coś tańszego...

Z góry wielkie dzięki za wszystkie propozycję, sugestię.

Pozdrawiam !
Napisano
Sowa to z pewnością dobry wybór,
lecz jeśli ma być coś tańszego od niej to może warto zostać przy tym samym producencie ( Argo ) ?
Sprzęt w miarę uniwersalny .
Napisano
White's MXT - w porównaniu do Sovereigna, który jest typowym drobnicowcem, masz sprzęt prawdziwe uniwersalny o super czułości, ekstra zasięgu i budowie czołgu:)

Pozdrawiam

VW
Napisano
ostatnio kupilem Teknetics T2,swietny sprzecik,polecam nie dlatego ze go posiadam,swietnie wywazony,dobre osiagi,prosty w obsludze ,lux temat.
Napisano
Juz postanowione, gdy tylko wroce z wakacji skladam zamowienie na nowego Rutusa (Agro). :-)

Wszystkim wielkie dzieki za propozycje sugestie :-)
Napisano
lincoln , napisz coś więcej o t2 , właśnie przymierzam się do jego kupna (póki co jest delta), ale chciałbym wiedzieć więcej o jego zaletach i ewentualnych wadach od osoby , która ma doświadczenie w przemiataniu takim sprzętem.
pozdrawiam
  • 2 weeks later...
Napisano
No i stało się po wielu lekturach, kłótniach" i innych zmaganiach w końcu zamówiłem nowy wykrywacz, szczęśliwy traf sprawił, że zostałem przy produkcie pana Arkadiusza - Argo. Więc tylko życzyć mi szybkiego nauczenia się w posługiwaniu się wykrywacza i jak największych fantów a raczej jak najcenniejszych ;P
Dzięki wszystkim za pomoc !!!

Pozd.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie