goldfinger Napisano 23 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2011 Witam, ostatnio w trakcie rozkopywania poniemieckiego śmietnika natknąłem się na taką oto figurkę. Niestety bez istotnego komponentu jakim jest(nie odłamany karabin;)głowa. W trakcie dalszej eksploracji owej miejscówki udało mi się znaleźć brakujący element, pech chciał iż głowa pochodzi od innej figurki ale tego samego modelu. Chciałbym dopasować czerep do tego korpusu, jakimś sposobem go dociąć albo zeszlifować. I tutaj moje pytanie jeśli chodzi o metodę i środki do tego niezbędne.Pozdrawiam-gf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldfinger Napisano 23 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2011 detale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldfinger Napisano 23 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 27 Sierpień 2011 Share Napisano 27 Sierpień 2011 Możn szlifować na drobnej tarczy diamentowej, takiej jak do ostrzenia wierteł widiowych. Nie jest to proste.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.