Skocz do zawartości

ACE 250 czy Technetiks Delta?

andrenr68

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
kolego mylisz się delte miałem,nie chce tu się rozpisywać o wadach wyrobów first texas.
Ja już sobie zdanie wyrobiłem po przelataniu kilku sezonów z różnymi wykrywkami.
Dopiero mi się oczy otworzyły jak zobaczyłem na żywo wykrywacze whites i x-terra w akcji.
Teraz wykrywacze robią księgowi aby był ładny błyszczący,miał dużo wodotrysków.A zasięgi się nie zmieniły od lat 90.
Napisano
a ty dino myślisz że Whites to co ? to samo technologia nie zmieniła się pokasz mi coś więcej jak zasięg i technologię micro procesorową sam się wpędziłes w kozi róg kolego i sam sobie odpowiedziałeś na pytanie technika niestety się nie zmieniła ale jakośc wykonania tak to się właśnie ma do wykrywek wypustu tz greckiego zdrów i obyś się nie mylił co do swego wyboru bo go jeszcze nie poznałeś dobrze;)bez urazy
Napisano
Ja swoje zdanie już mam i nie dam się wpędzić w jakieś niepotrzebne kłótnie.
Powiem tylko że na początek najlepszy jest Garrett ace,najwięcej nim nazbierałem fantów.Pozdrawiam
Napisano
jestem podobnego zdania a kłucic się podobnie nie lubię;)ale każdy ma jakies upodobania jeden kupił fishera dobrego drugi sp... wiem cos podobnego miał kolega minelabem zdrów płytkich dołków;)
Napisano
kolego dino ja też nie jestem miłośnikiem kłótni , ale porównujesz ace 250 do delty ..ok, jest jakaś skala porównawcza, choć mizerna , potem nagle wyskakujesz z x terrą ...a może porównaj sobie do starszego i lepszego rata" delty
T2??? krytykujesz deltę bo kanarkiem nazbierałeś najwięcej fantów?????? daj spokój. poza tym chwalisz whites'a , którego masz i używasz (jak twierdzisz)lub x terrę a przy okazji twierdzisz że kanarem najwięcej nazbierałeś to co ty robisz z tymi droższymi zabawkami???? było pozostać przy kanarze którego tak chwalisz - miałbyś górę monet.......czego Ci zresztą szczerze życzę i pozdrawiam.
Napisano
Koledzy nie przesadzajmy,mam Deltę,ale co tu ukrywać to nie jest szczyt techniki.Na rynku jest wiele lepszych wykrywaczy.Na Deltę złego słowa nie powiem ,jak na razie jest ok.Wcześniej miałem Ala-1M z cewką 17cm (oczywiście z pod ręki Pana Aleksandra) i tak prawdę mówiąc żadnego kolorku nie przepuścił a i dołki wydawały się jakby głębsze.Możliwe że jeszcze nie poznałem wszystkich możliwości Delty bo i z czasem teraz kiepsko,ale idzie jesień i na pewno będzie lepiej.Pozdrawiam.
Napisano
właśnie o to chodzi kolego małrer , odpisując koledze dino właśnie do tego zmierzałem...ale troszkę mnie poniosło bo nie jestem w stanie strawić zarzutów bez racjonalnego ich poparcia.
serdecznie pozdrawiam.
Napisano
każdy najlepiej niech się uczy na swoich błędach,za dużo jest tu naciągaczy i fanatyków jakiegoś określonego modelu.
Ja kilka razy uległem namowom na kupno sprzętu i później żałowałem.
Napisano
kolego macbaton , ja również mam deltę i też za cholerę nie zamienię na kanara, chyba żeby ktoś dopłacił tyle żeby było na t2, albo przynajmniej na g2 ;) a tak nawiasem mówiąc cały czas przemiatam deltą i w swojej klasie jest rewelacyjna!
pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie