dino73 Napisano 2 Wrzesień 2011 Napisano 2 Wrzesień 2011 kolego mylisz się delte miałem,nie chce tu się rozpisywać o wadach wyrobów first texas.Ja już sobie zdanie wyrobiłem po przelataniu kilku sezonów z różnymi wykrywkami.Dopiero mi się oczy otworzyły jak zobaczyłem na żywo wykrywacze whites i x-terra w akcji.Teraz wykrywacze robią księgowi aby był ładny błyszczący,miał dużo wodotrysków.A zasięgi się nie zmieniły od lat 90.
małrer Napisano 2 Wrzesień 2011 Napisano 2 Wrzesień 2011 a ty dino myślisz że Whites to co ? to samo technologia nie zmieniła się pokasz mi coś więcej jak zasięg i technologię micro procesorową sam się wpędziłes w kozi róg kolego i sam sobie odpowiedziałeś na pytanie technika niestety się nie zmieniła ale jakośc wykonania tak to się właśnie ma do wykrywek wypustu tz greckiego zdrów i obyś się nie mylił co do swego wyboru bo go jeszcze nie poznałeś dobrze;)bez urazy
dino73 Napisano 2 Wrzesień 2011 Napisano 2 Wrzesień 2011 Ja swoje zdanie już mam i nie dam się wpędzić w jakieś niepotrzebne kłótnie.Powiem tylko że na początek najlepszy jest Garrett ace,najwięcej nim nazbierałem fantów.Pozdrawiam
małrer Napisano 2 Wrzesień 2011 Napisano 2 Wrzesień 2011 jestem podobnego zdania a kłucic się podobnie nie lubię;)ale każdy ma jakies upodobania jeden kupił fishera dobrego drugi sp... wiem cos podobnego miał kolega minelabem zdrów płytkich dołków;)
Krychus Napisano 2 Wrzesień 2011 Napisano 2 Wrzesień 2011 ie chce tu się rozpisywać o wadach wyrobów first texas."Chętnie wysłucham.Pozdrawiam.K.
jacekpluszak Napisano 2 Wrzesień 2011 Napisano 2 Wrzesień 2011 kolego dino ja też nie jestem miłośnikiem kłótni , ale porównujesz ace 250 do delty ..ok, jest jakaś skala porównawcza, choć mizerna , potem nagle wyskakujesz z x terrą ...a może porównaj sobie do starszego i lepszego rata" deltyT2??? krytykujesz deltę bo kanarkiem nazbierałeś najwięcej fantów?????? daj spokój. poza tym chwalisz whites'a , którego masz i używasz (jak twierdzisz)lub x terrę a przy okazji twierdzisz że kanarem najwięcej nazbierałeś to co ty robisz z tymi droższymi zabawkami???? było pozostać przy kanarze którego tak chwalisz - miałbyś górę monet.......czego Ci zresztą szczerze życzę i pozdrawiam.
SkunkWeed Napisano 2 Wrzesień 2011 Napisano 2 Wrzesień 2011 Pytanie do użytkowników Delty 4000. Przy włączaniu jak dostraja się do gruntu cewkę nad tymże gruntem trzymać czy w powietrzu?M
gral Napisano 2 Wrzesień 2011 Napisano 2 Wrzesień 2011 Koledzy nie przesadzajmy,mam Deltę,ale co tu ukrywać to nie jest szczyt techniki.Na rynku jest wiele lepszych wykrywaczy.Na Deltę złego słowa nie powiem ,jak na razie jest ok.Wcześniej miałem Ala-1M z cewką 17cm (oczywiście z pod ręki Pana Aleksandra) i tak prawdę mówiąc żadnego kolorku nie przepuścił a i dołki wydawały się jakby głębsze.Możliwe że jeszcze nie poznałem wszystkich możliwości Delty bo i z czasem teraz kiepsko,ale idzie jesień i na pewno będzie lepiej.Pozdrawiam.
małrer Napisano 2 Wrzesień 2011 Napisano 2 Wrzesień 2011 jeśli chodzi o porównywanie sprzętu to róbmy to w tym samym przedziale cenowym i w tedy zobaczcie co jest lepsze bez urazy i zdrów;)
jacekpluszak Napisano 2 Wrzesień 2011 Napisano 2 Wrzesień 2011 właśnie o to chodzi kolego małrer , odpisując koledze dino właśnie do tego zmierzałem...ale troszkę mnie poniosło bo nie jestem w stanie strawić zarzutów bez racjonalnego ich poparcia.serdecznie pozdrawiam.
dino73 Napisano 2 Wrzesień 2011 Napisano 2 Wrzesień 2011 każdy najlepiej niech się uczy na swoich błędach,za dużo jest tu naciągaczy i fanatyków jakiegoś określonego modelu.Ja kilka razy uległem namowom na kupno sprzętu i później żałowałem.
macbaton Napisano 6 Wrzesień 2011 Napisano 6 Wrzesień 2011 Ja tam mam Deltę i nie zamienię na kanarka 250. Jestem zadowolony i już ;)
jacekpluszak Napisano 6 Wrzesień 2011 Napisano 6 Wrzesień 2011 kolego macbaton , ja również mam deltę i też za cholerę nie zamienię na kanara, chyba żeby ktoś dopłacił tyle żeby było na t2, albo przynajmniej na g2 ;) a tak nawiasem mówiąc cały czas przemiatam deltą i w swojej klasie jest rewelacyjna!pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.