Witam, w temacie chciałem umieścić znak zapytania, gdyż głowy sobie odciąć nie dam.Łuska jest stalowa, pęknięta (w zasadzie to tylko fragment 2-3 cm) zdjęć nie wstawiałem, bo nie ma sensu, ja bicia ledwie widzę w dziennym świetle, aparat by tego nie chwycił. Jest ona z końcówki wojny bicie wskazuje 44. Że od Mosina to stawiam po tej charakterystycznej kryzie, jak na fotce obok (fotka z neta ) Mianowicie, kończąc elaborat interesuje mnie czy to faktycznie mosin no i co kryje się pod symbolami (na dole 44, u góry 543)
Pytanie
groszek37
w temacie chciałem umieścić znak zapytania, gdyż głowy sobie odciąć nie dam.Łuska jest stalowa, pęknięta (w zasadzie to tylko fragment 2-3 cm) zdjęć nie wstawiałem, bo nie ma sensu, ja bicia ledwie widzę w dziennym świetle, aparat by tego nie chwycił. Jest ona z końcówki wojny bicie wskazuje 44. Że od Mosina to stawiam po tej charakterystycznej kryzie, jak na fotce obok (fotka z neta ) Mianowicie, kończąc elaborat interesuje mnie czy to faktycznie mosin no i co kryje się pod symbolami (na dole 44, u góry 543)
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.