Skocz do zawartości
  • 0

Czy do drzewiec do sztandaru ?

szerol

Pytanie

Napisano

witam was serdecznie bardzo prosze o identyfikacje drzewca(bynajmniej mi się tak wydaje)nie mam niestety wszystkich fotek:(składa się z czterech części łączone aluminiowymi,malowanymi na zielono zatrzaskami tak jak widać na załączonym zdjęciu.na każdym łączeniu aluminiowym jest biały znaczek i stempel orła niemieckiego jaki widnieje także na filtrach jak i na denkach puszek od masek przeciwgazowych.są również oczka jak do proporca tudzież flagi.nie było by może w tym nic dziwnego gdyby po złożeniu długość całości nie miała w przybliżeniu 4-5 metrów.ktoś dorobił do tego ajzol i używał jako bosak.proszę kolegów o identyfikacje a z czasem prześlę więcej fotek.Dziękuje

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
szlag mnie trafi...
rozmiar - ostrość - fotek

bosak (składany)- wyposażenie specjalizowanego wozu
zapewne łączność - saperzy
głowica pierwszego elementu - foto https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum25/zdj8482cie0070.jpg
2011-08-19 11:40:54 - ostre foto
Napisano
sama końcówka drzewca na której jest aizol,jest wyprofilowana oryginalnie na coś innego.ten bosak jest samoróbką.kółeczek(uchwytów z boku drzewca jest 5)
Napisano

witam was serdecznie bardzo prosze o identyfikacje drzewca(bynajmniej mi się tak wydaje)nie mam niestety wszystkich fotek:(składa się z czterech części łączone aluminiowymi,malowanymi na zielono zatrzaskami tak jak widać na załączonym zdjęciu.na każdym łączeniu aluminiowym jest biały znaczek i stempel orła niemieckiego jaki widnieje także na filtrach jak i na denkach puszek od masek przeciwgazowych.są również oczka jak do proporca tudzież flagi.nie było by może w tym nic dziwnego gdyby po złożeniu długość całości nie miała w przybliżeniu 4-5 metrów.ktoś dorobił do tego ajzol i używał jako bosak.proszę kolegów o identyfikacje a z czasem prześlę więcej fotek.Dziękuje

Napisano
niestety jest ograniczenie wielkości dodawanych fotek i jest mało widoczne jeśli ktoś bedzie chciał foto prosze podać maila to wyśle.
Napisano
bez przesady - ograniczenie wielkosciowe jest, ale zdjęcia nie wychodzą wielkości znaczka pocztowego ...

http://www.odkrywca.pl/jak-zmniejszyc-zdjecie-aby-wstawic-je-do-watku-na-forum-sposob-najprostszy-,684783.html#684783

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie