Skocz do zawartości

Wykrywacz do 1000zł dla początkującego.

faraon81

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam.Planuje zakup swojego pierwszego wykrywacza.Chcę wydać około 1000zł.Nie lubuję się w chińskich sprzętach.Potrzebuję coś na monety,biżuterię jak i drobne militaria.
Co myślicie o:
-White's Coinmaster Pro
-GARRETT ACE250
-Midas
-SOLFERNUS
-DELTA 4000

Z góry dziękuje za pomoc i wyrozumiałość.
Napisano
jasne jest że delta z tego przedziału cenowego jest bdb wyborem polecam oczywiście nie krytykuję powyższych sprzęcików ale to dobry wybór;))zdrów
Napisano
A może garrett 350 euro ace za 1050zł i w tej cenie cewka dd. Whites też powinien monetki wymiatać i militarke porównywalnie jak garrett.tyle że cewka jest koncentryczna. Jak na pierwszy sprzęt to garretta polecam. Midas na militarke tak- na monety odpada. Delta to powiedzmy trzecie miejsce w tym porównaniu. Solfernus jest jeszcze świerzy więc nie ryzykował bym. Nie wiadomo jak w terenie się spisuje a i z ustawieniami nikt Ci nie pomoże. Ace jest chodliwy więc jak już bedziesz kiedyś chciał zmieniać to sprzedaż bez problemu.pozdrawiam
Napisano
kempa masz delte że piszesz że na monetki odpada powiem tak chodzę z nią i po polach nic lepszego kolega gania ze mną z f 75 a ja i tak go zadziwiam zbieram podobnie do niego zdrów
Napisano
Również polecam Deltę,chociaż White's Coinmaster Pro powinien mieć trochę lepszy zasięg(tak przynajmniej wynika z testów powietrznych).Delta posiada jednak ID,ale tą funkcję docenia się dopiero po bliższym zapoznaniu się z wykrywaczem.Pozdrawiam.
Napisano
ok dosyc sporów koledze trzeba pomóc w potrzebie ok?wszystkie wykrywki sa dobre w swojej dziedzinie i oczywiście kraju w którym zostały zkalibrowane wedle monetek :))zdrów
Napisano
W tym przedziale cenowym Delta Jak najbardziej OK, ale EuroKanarek też jest niezły ( mam jako sprzęt zapasowy i śmiga znakomicie )

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie