karabin Napisano 17 Sierpień 2011 Autor Napisano 17 Sierpień 2011 Witam.Proszę o pomoc w id tego postracha chlewików. Jego długość to 30cm,jednosieczny,ślady oksydowania,okładziny raczej dorabiane ale w epoce,bić brak.Pozdrawiam.
karabin Napisano 17 Sierpień 2011 Autor Napisano 17 Sierpień 2011 Dzięki za szybkie id. Pozdrowionka.
karabin Napisano 19 Sierpień 2011 Autor Napisano 19 Sierpień 2011 Wrócę raz jeszcze do tematu z zapytaniem. Mógłby ktoś zapodać zdjęcie jak wyglądały okładki w tym nożu?Pozdrawiam
zukuri Napisano 19 Sierpień 2011 Napisano 19 Sierpień 2011 Twój nożyk ma oryginalne okładziny. Mam nadzieję, że ich nie usunąłeś ...Pozdrawiam, Piotr
karabin Napisano 19 Sierpień 2011 Autor Napisano 19 Sierpień 2011 Dziękuję:). @zukuri nie usunąłem ale sprawdzałem czy dałoby radę i okazuje się że nie ma problemu bo bez większego trudu zsuną się po nitach (wokół nitów drewno wygniło). Jedna okładka jest w fatalnym stanie,druga ok,zastanawiam się czy nie pokąpać ich w wodzie z cukrem w celu wzmocnienia. Jako ciekawostkę dodam że wyszło dużo oksydy.Pzdr.
Pytanie
karabin
Witam.
Proszę o pomoc w id tego postracha chlewików. Jego długość to 30cm,jednosieczny,ślady oksydowania,okładziny raczej dorabiane ale w epoce,bić brak.
Pozdrawiam.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.