traper6 Napisano 13 Sierpień 2011 Autor Napisano 13 Sierpień 2011 Upsss....Ponad 2 lata temu poprosiłem w sklepie sprzedawcę , aby mi pokazał nie drogi aparat którym bym mógł robić w miarę dobre fotki monet. Zaproponował i zademonstrował aparacik jak w tytule. Dałem za niego 1 tys. zł. i byłem bardzo zadowolony.Jeszcze tydzień temu bez problemu robiłem nim fotki. Wczoraj chciałem udokumentować w domu co trafiłem i zonk....Objawy:1. Na ekranie całkowicie rozmywa mi sie obraz i spływa w dół"2. Jeżeli po którymś włączeniu udaje się jakoś ustabilizować obraz to na ekranie i na fotce pojawiają się pasy, fale.3. Na załączonej fotce jest zdjęcie pilota do telepatora. Tak mi robi foty w trybie Makro", albo wogóle zdjęcia są całe białe.4. Wyjmowałem akumulator i kartę pamięci (bez rezultatu).Co w nim padło, albo jak to można naprawić ?
Damian84 Napisano 13 Sierpień 2011 Napisano 13 Sierpień 2011 a znam to skądś... mi padl tak samo kompakt Canona... dziś używam Nikona:-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.