keral76 Napisano 11 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2011 Witam, czy to moneta,śr.10 mm rant gładki 1mm, jednostronnaSorki za jakość zdjęć, jutro wrzucę lepsze fotki.Kojarzy mi się z owcami i pasterzem (sreberko nieczyszczone).Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan-80 Napisano 15 Sierpień 2011 Share Napisano 15 Sierpień 2011 może medalik ??? lepsze fotki prosimy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
algor Napisano 15 Sierpień 2011 Share Napisano 15 Sierpień 2011 Podczyściłem i zrobiłem lepsze fotki. Raczej nie moneta. Ale w takim razie co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
algor Napisano 15 Sierpień 2011 Share Napisano 15 Sierpień 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 16 Sierpień 2011 Share Napisano 16 Sierpień 2011 proszę o wyjaśnienie :keral76 pisze : Witam, czy to moneta ... jutro wrzucę lepsze fotki."następnie : algor pisze : Podczyściłem i zrobiłem lepsze fotki."więc jak mamy to rozumieć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 16 Sierpień 2011 Share Napisano 16 Sierpień 2011 To samo IP? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
algor Napisano 16 Sierpień 2011 Share Napisano 16 Sierpień 2011 Wyjaśnienie:Keral76 to mój kuzyn. Ze względu na fakt, że posiadam myjkę ultradźwiękową oraz lepszy aparat fotograficzny poprosił mnie o doczyszczenie i lepsze fotki. Ot cała tajemnica.Pytanie:Po co Ci ta wiedza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 16 Sierpień 2011 Share Napisano 16 Sierpień 2011 http://www.odkrywca.pl/uwaga-zanim-dodasz-post-na-forum-przeczytaj-to-,227091.html#227091 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
algor Napisano 16 Sierpień 2011 Share Napisano 16 Sierpień 2011 Domyślam się, że chodzi Ci o ten zapis :Rejestracji i dyskusji tej samej osoby pod paroma nickami"Ale jaki miałbym motyw ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.