NEPTUNAK Napisano 10 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2011 Witam morze ktoś już miał z tym do czynienia. Czarna seria Segate ST31000528AS. Próbowałem znanym sposobem przez terminal dyskowy i nic na ta serie jest inny sposób na który nie znalazłem sposobu. Może ktoś już to robił z szanownego grona Detektorystów" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 11 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2011 hmmmm widzę ze raczej nikt nie ma podobnego problemu??!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 11 Sierpień 2011 Share Napisano 11 Sierpień 2011 Próbowałeś pytać na elektrodzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 12 Sierpień 2011 Share Napisano 12 Sierpień 2011 Powinno pomóc... http://www.video.zax.pl/ak.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 15 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2011 hej na elektrodzie jest podany sposób na inny model a na mój nikt nie chce pary puścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 15 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2011 aktualizacja usunie mi dane z dysku, tak się dzieje jeśli dysk już nie pracuje wiec sonicsquad to rozwiązanie odpada. Ale dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.