ireks10 Napisano 7 Sierpień 2011 Autor Napisano 7 Sierpień 2011 Witam,kupiłem kiedyś używany wykrywacz discovery 2200 na początku dzialal bez zarzutu.Po jakims czasie pojawilo sie przetarcie przewodu przy cewce wtedy reagowal na najmniejszy ruch ,odzywal sie bez przerwy gdy zaizolowalem przewod zwykla izolacja przestal reagowac.czy jest jakies miejsce gdzie go mozna naprawic albo samemu to zrobic.pozdrawiam i z gory dziekuje
Krychus Napisano 7 Sierpień 2011 Napisano 7 Sierpień 2011 Odezwij się do mnie na GG - 37031032.Pozdrawiam. K.
JackoPolo Napisano 10 Listopad 2013 Napisano 10 Listopad 2013 Nie chciałem zakładać nowego tematu a jest sprawa tego typu: naprawa klawiatury membranowej w garrecie G-500 invesigator, poradzicie coś ?? Może ktoś się na tym zna ?? Poradzicie jakiś serwis ??
speede.fm Napisano 21 Listopad 2013 Napisano 21 Listopad 2013 Pojawil sie temat to sie podłącze. Mam klopot z fisher f4 Po wlączeniu jest ok Jak tylko przemiote nad ziemia wylacza sie.Baterie sa nowe. Jaki moze byc powod?
fuks_ag Napisano 22 Listopad 2013 Napisano 22 Listopad 2013 http://pl.wikipedia.org/wiki/Klawiatura_membranowałatwo powiedzieć gorzej wykonać, zrób fotę tej twojej i napisz o co chodzi
manierka Napisano 29 Listopad 2013 Napisano 29 Listopad 2013 od F4 może być panel walnięty albo baterie do niczego kop dobrej firmy markowe nie szit i sie przekonasz
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.