Patrykheya26 Napisano 7 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2011 Dzisiejszego poranka zaskoczyła mnie moja skrzynka pocztowa. Kruku admin Wortalu Poszukiwaczy wystawia cały dorobek na sprzedaż poprzez allegro. Może ktoś wie co się stało.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 7 Sierpień 2011 Share Napisano 7 Sierpień 2011 Szukajka się kłania- już raz temat wyprzedaży u Kruka już był na O. poruszany.Ale co to ma z O. wspólnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Sierpień 2011 Share Napisano 16 Sierpień 2011 być może gość doszedł do takiego wniosku jak co nie którzy ? czasami nie kołaczę sie wam pod deklem - po co to wszystko ??? nie macie zwątpienia ??? bo ja mam... a co do wspomnianego forum wzajemnej adoracji to z grzeczności przemilczę -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.