Gość Napisano 12 Kwiecień 2015 Napisano 12 Kwiecień 2015 Pzepraszam, miało być UTP HelikonTex, czyli ich najlepszy wyrób w kateorii spodnie. Testowałem różne, ale te są rewelacyjne http://www.greencamo.pl/helikon-tex-spodnie-taktyczne-utp-urban-tactical-pants-jungle-green-p-301.html
brodensen Napisano 15 Kwiecień 2015 Napisano 15 Kwiecień 2015 bjar_1 rozbawiłeś mnie do łez :). Chyba zamienię swoje łachy na model zaproponowany przez Ciebie. Podejrzewam, że lepiej mnie zamaskuje niż moje kilka kompletów na różne pory roku. Na pewno dobre bedom :)Pozdrawiam
Gość Napisano 23 Kwiecień 2015 Napisano 23 Kwiecień 2015 Słyszałem o Towarzyszu co do lasu chodził w garniturze. Na widok leśniczego sprzęt lądował w krzakach, a na usprawiedliwienie gadka : Panie , ja? czy ja wyglądam jakbym na spacerze z łopatą chodził"?
Szaman9 Napisano 30 Kwiecień 2015 Napisano 30 Kwiecień 2015 faktycznie te adasia , bjar_1 co zapodał , przynajmniej jest szansa , że nie zostaniemy postrzeleni gdzieś przez przypadek przez myśliwego dzięki tym pięknym złotawym trzem paskom a reszta wchodzi w delikatny kamuflaż ,he,he . pozdrawiam . a tak na serio , cena panowie , jest różnica 50 , a 250 zł jak dla mnie,fakt,że zaczynam dopiero przygodę , więc się może znam . pozdrawiam .
rosomak_kto Napisano 30 Kwiecień 2015 Napisano 30 Kwiecień 2015 http://archiwum.allegro.pl/oferta/wojskowe-bojowki-spodnie-moro-demobil-80-88-104-i3969811156.htmlI reszta do tego kompletu :)Śmigam w tym komplecie już ponad rok i jak dla mnie rewelacja !!!
straczek1988 Napisano 30 Kwiecień 2015 Napisano 30 Kwiecień 2015 sorki, że tak bezpośrednio napiszę, ale dla mnie ten wątek to wątek dla typowych mieszczuchów typu ąę, Ty mnie nie rusz,moja d...nie kapelusz... Ludzie, aby na tyłku były całe i już będą dobre, pole to nie wybieg mody, a ten temat to moim zdaniem zbędne kasztanienie
Kriczer Napisano 30 Kwiecień 2015 Napisano 30 Kwiecień 2015 pamiętam na forum pe byli agenci którzy na wykopki w kamizelkach taktycznych jeździli + nówka funkiel ze sklepu całe moro hamerykańskich komandosów (droższe od wykrywki) także gacie można przeboleć ;)
Szaman9 Napisano 1 Maj 2015 Napisano 1 Maj 2015 ja się spotkałem z czymś takim . więc nie dla wszystkich jak widac ubiór jest ważny , tylko widocznie to , co jest w ziemi . pozdrawiam .
diggerek Napisano 1 Maj 2015 Napisano 1 Maj 2015 Ja w tej chwili chodzę ubrany na czarno i to mi najbardziej odpowiada.
Gość Napisano 1 Maj 2015 Napisano 1 Maj 2015 Widzę patent z kablem do paska, a potem cienkim kabelkiem do słuchawek. Stosuję podobny, za poradą kolegi z tego forum. Super sprawa.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.