Krychus Napisano 10 Wrzesień 2011 Autor Napisano 10 Wrzesień 2011 Witam!Dzisiaj tak wieczorem, zachęcony przez ładny widoczek...
Krychus Napisano 10 Wrzesień 2011 Autor Napisano 10 Wrzesień 2011 Jako pierwszy pokazał się element lampy naftowej :)
Krychus Napisano 10 Wrzesień 2011 Autor Napisano 10 Wrzesień 2011 była i zgnieciona, rozerwana manierka...
Krychus Napisano 10 Wrzesień 2011 Autor Napisano 10 Wrzesień 2011 I tyle na dziś, bo gryzły komary.To oczywiście bardzo lipnie w porównaniu do innych fantów... Ale żegnam się, nie będąc smutnym :D Kolejna miejscówka - dwa ogrody - być może jutro do przeszukania :)Pozdrawiam.K.
janushew Napisano 10 Wrzesień 2011 Napisano 10 Wrzesień 2011 Spasitje mienia- uratować mnie, uratowali mnie???
Krychus Napisano 11 Wrzesień 2011 Autor Napisano 11 Wrzesień 2011 Witam. janushew - dzięki za poprawkę. A teraz fanty z dzisiaj! Pogoda świetna, aż za świetna, grzało w łeb jak cholera...
Krychus Napisano 11 Wrzesień 2011 Autor Napisano 11 Wrzesień 2011 Który był jednocześnie fantem dnia :)
Krychus Napisano 11 Wrzesień 2011 Autor Napisano 11 Wrzesień 2011 a gdzie zamek?klucz z grawerunkiem, OM...(EGA?)
Krychus Napisano 11 Wrzesień 2011 Autor Napisano 11 Wrzesień 2011 I koniec.Dłużej nie dało rady chodzić, uszy strasznie się pociły (wiadomo, jak to wielkie Kossy :/).Może następny wypad zaowocuje" w coś lepszego :)Pozdrawiam.K.
Krychus Napisano 15 Wrzesień 2011 Autor Napisano 15 Wrzesień 2011 Lato odchodzi wielkimi krokami... Nie mam czasu na nic, a fanty coraz gorsze :(Znalazłem dosłownie ~1h i wykorzystałem to w celach, wiadomo, słusznych... ;)Oskar - co do spotkania jeszcze się dogadamy, na pewno jakiś dzień mi wyskoczy, będzie wolne. A na razie fotki strasznej marnoty". No ale to tylko niepełna godzina na przeszukanej miejscówce...
Krychus Napisano 15 Wrzesień 2011 Autor Napisano 15 Wrzesień 2011 I 50 zł. I to wszystko. :) A jak tam panowie z lubuskiego u Was? No i obowiązek mam powiedzieć, że istnieje już nasza stronka: http://www.lubuscyposzukiwacze.pun.pl/forums.php o czym Oskarus w swoim wątku dawno mówił.Do następnego szukanka! Pozdrawiam.K.
Krychus Napisano 16 Wrzesień 2011 Autor Napisano 16 Wrzesień 2011 Witam anabol627!Niestety nie jest ona pod moim władaniem" i ja nie mam wpływu na to, co znajduje się na tej stronie. W razie pytań piszcie do Piotra, administratora. Pozdrawiam.K. PS: Panowie i jak tam, szukał ostatnio który? ;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.