Strugu2 Napisano 4 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2011 Kolekcja Starych Butelek, Gdzie SprzedaćWitam. Posiadam dość pokaźną kolekcje butelek z lat <1945. Dużo jest także sprzed I wojny. Min: po piwach, perfumach, wodzie mineralnej 95% ma tłoczone napisy, etykietki itp. W kolekcji znajdują się butelki J.A Baczewski, browar Lwowski, Krasiczyński i inne. Interesuje mnie informacja gdzie je można za rozsądną cenę sprzedać? One nie są moim obiektem zainteresowań, poprostu przy grzebaniu tu i ówdzie zabierałem stare butelki do domu. Jest ich około 100. +jakieś porcelanowe pojemniczki na leki, buteleczki, kałamarze itp. Chętnie wymieniłbym je na jakieś Niemieckie odznaczenia czy coś w tym rodzaju. Z góry dziękuję za pomoc. ~Strugu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odyn12 Napisano 4 Sierpień 2011 Share Napisano 4 Sierpień 2011 Kolego, odpowiedni dział jest tutaj:http://www.odkrywca.pl/index1.php?action=gielda&dzial=9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strugu2 Napisano 4 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2011 Kolego mi chodzi o informacje. To nie jest oferta sprzedaży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 4 Sierpień 2011 Share Napisano 4 Sierpień 2011 jeżeli wymiany - to również nie ten dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.