lina_90 Napisano 1 Sierpień 2011 Autor Napisano 1 Sierpień 2011 Witam! Kolega prosił o id. fotki również nie robione przeze mnie.
szczurek_1979 Napisano 1 Sierpień 2011 Napisano 1 Sierpień 2011 Lina_90 bójże się Boga... rece Ci się tak trzęśli? ;) zrób lepsze fotki, wyraźniejsze bo nie wiele widać... a szkoda bo to zymek" zapewne... sam znalazłeś? to też ważne bo może się okazać że fals...pozdroszczurek
lina_90 Napisano 1 Sierpień 2011 Autor Napisano 1 Sierpień 2011 Kolego czytaj opis :) Kolega prosił mnie o identyfikację, lepszych fotek nie mam, ja również ich nie robiłem, nie wiem chyba na trzęsącej się pralce robione pojęcia nie mam. Z lepszymi fotami lipa, wysłał mi tylko takie
szczurek_1979 Napisano 1 Sierpień 2011 Napisano 1 Sierpień 2011 o żesz kurniasz faktycznie sorki Lina ;) ale tak to na rzymka wygląda...szczurek
slawgo Napisano 1 Sierpień 2011 Napisano 1 Sierpień 2011 Rzymek imperium ale nie mogę przeczytać napisów. Potrzeba lepszych fotek obydwu stron.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.