kribmw Napisano 28 Lipiec 2011 Autor Napisano 28 Lipiec 2011 Witam znawców tematu.Mam tą oto cynkową tablice do rozszyfrowania.Moim zdaniem napis widniejący na niej to.ahtungweitigwird.Takie słowa udało mi się rozszyfrować czekam na pomysły.
kribmw Napisano 5 Sierpień 2011 Autor Napisano 5 Sierpień 2011 Dokładnie widać otwór na mocowanie niestety brakuje reszty a szkoda bo można by rozszyfrować co to za napis.
kribmw Napisano 28 Lipiec 2011 Autor Napisano 28 Lipiec 2011 Witam znawców tematu.Mam tą oto cynkową tablice do rozszyfrowania.Moim zdaniem napis widniejący na niej to.ahtungweitigwird.Takie słowa udało mi się rozszyfrować czekam na pomysły.
kribmw Napisano 29 Lipiec 2011 Autor Napisano 29 Lipiec 2011 I jak panowie jakieś pomysły co do tej tablicy?Znaleziona pod wodą na terenie obozu ss lager sophienwalde.
Pytanie
kribmw
Witam znawców tematu.Mam tą oto cynkową tablice do rozszyfrowania.Moim zdaniem napis widniejący na niej to.
ahtung
weitig
wird.Takie słowa udało mi się rozszyfrować czekam na pomysły.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.