neszna Napisano 27 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2011 Za cholerę nie mogę znależć w necie więc będę wdzięczny za jakiś link.Druga wojna(43),jednopalnikowa,stan idealny.Co to jest to ja wiem ale chcę pożenić i nie mam pojęcia ile co i jak.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neszna Napisano 27 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2011 Orginalna instrukcja,stelaż pod garnek.Wiem chłopaki,że nie wyceniamy ale nie mam naprawdę żadnych odnośników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luftlander Napisano 27 Lipiec 2011 Share Napisano 27 Lipiec 2011 Nie wiem jak szukałeś ale po wpisaniu w googla Coleman 527" wyskoczyło tego całkiem sporo m/i...http://tgmarsh.faculty.noctrl.edu/lantern/coleusstovemid30ear50.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 27 Lipiec 2011 Share Napisano 27 Lipiec 2011 Wystaw na Alledrogo od 1,- PLN i bez minimalnej,po zakończeniu aukcji będziesz dokładnie wiedział ile była warta.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
neszna
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.