korki09 Napisano 26 Lipiec 2011 Autor Napisano 26 Lipiec 2011 Witam.Aktualnie przebywam w okolicach berlina tak jak w temacie.Czy ktoś może z forumowiczów kopał już w Niemczech, a dokładniej w tych okolicach?Nie chcę dostać jakiejś kary lub też stracić wykrywacz ..Jeżeli ktoś się orientuje, bardzo proszę o informacje jak to wygląda od strony prawnej" i jak w rzeczywistości.
Pablo.wpl Napisano 26 Lipiec 2011 Napisano 26 Lipiec 2011 Ja kiedyś w mieście Lorch nad rzeką Ren próbowałem, tereny prywatne ale ciekawe, oczywiście szybko musiałem się zwijać, ale kłopotów nie miałem....więc uważaj kolego.
Pablo.wpl Napisano 26 Lipiec 2011 Napisano 26 Lipiec 2011 Babce się po prostu nie spodobało i coś tam tylko zrozumiałem Polizei" no i musiałem podjąć się bohaterskiej ucieczki.A jak z prawem tam a poszukiwaniem to nie wiem, ale pamiętaj żeby nie zajść za skórę.
Swiety82 Napisano 29 Lipiec 2011 Napisano 29 Lipiec 2011 Jadąc od strony Polski możesz przejeżdżać niedaleko Halbe...
Der Panzerfahrer Napisano 29 Lipiec 2011 Napisano 29 Lipiec 2011 hi, jezeli masz zamiar zatrzymac sie pod Halbe albo Märkisch Buchholtz to miej oczy i uszy szeeeeeeeeeeeeeeeroko otwarte... to do dzis teren `zamkniety`mnie polizei auto przetzrepalo.... wtedy jezdzilem na berlinskich numerach, a iwygadac sie potrafie wiec napraede uwazac trzebapanzerny
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.