todorr Napisano 23 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2011 Witam!Jestem zainteresowany osobami z Lublina do wspólnych poszukiwań. Chciałbym poznać amatorów takich jak ja , dowiedzieć się o bezpieczeństwu w poszukiwaniach, oraz nauczyć się trochę o technice szukania.Poszukuję w lesie Świdnickim i z pewnością większość z was wie o który mi chodzi. Przyznam , że ten las mimo popularności ma w sobie jeszcze bardzo dużo ciekawości. ( Bynajmniej wiem to po ostatnich własnych poszukiwaniach). Turka , Wólka , Świdnik Mały , Świdnik Duży , Długie , Jakubowice , Łuszczów , Janówek itp.Zapraszam ludzi z tych okolic! Będzie mi naprawdę miło poznać osoby interesujące się wykopkami tak jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastlegion Napisano 25 Sierpień 2011 Share Napisano 25 Sierpień 2011 Poszukuję w lesie Świdnickim"Masz na myśli las poszpitalny (okrojony już strasznie przez powstające lotnisko), czy też tzw. Rejkowiznę"?Prawdziwy mix tam zalega ;-PPozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro75 Napisano 26 Sierpień 2011 Share Napisano 26 Sierpień 2011 W rejkowiźnie coś wychodzi ??? bo byłem parę razy ale lipa sam złom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastlegion Napisano 27 Sierpień 2011 Share Napisano 27 Sierpień 2011 Ano wychodzi.Oczywiście nie wszędzie. Trochę czasu zajęło mi namierzenie ciekawszych miejsc, ale warto było.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro75 Napisano 2 Wrzesień 2011 Share Napisano 2 Wrzesień 2011 Ktoś wyrusza gdzieś w niedzielę chętnie się przyłączę? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
$niper. Napisano 3 Wrzesień 2011 Share Napisano 3 Wrzesień 2011 hej Wszystkie te miejscowości są mi bardzo dobrze znane :):)pozdrotak z ciekawości jest ktoś jeszcze z okolic na F.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.